[MV+Lyrics] Santa U Are The One – Super Junior with SM Town

Lagu bernuansa khas natal yang ceria memang cocok dengan image para oppa kita, namun sayang… oppa kita kurang fasih melafalkan lirik yang berbahasa Inggris tersebut, walhasil ada kata yang kurang pas pengucapanya. Seperti Year, mereka mengucapkannya jadi Ear,  LOL. Meskipun begitu I love your ‘Engrish’ oppadeul~ You’ve done so well… xD

Check the MV out!

The Lyrics

You come around to every child in the world
Always on time you’re never late, every year
How does it feel to work, everyone’s off, no one to help you
How do you reach us all, it’s for sure, no one does it better

Christmas is finally here
It’s time to celebrate
‘Cause you make a better world, year after year
Soon you’ll be on your way
Spreading joy everywhere
There’s no one like you
Santa, you are the one

You creep down the chimneys at night, that’s right
And you always know who has been naughty or nice
How does it feel to work, everyone’s off, no one to help you
How do you reach us all, it’s for sure, no one does it better

Christmas is finally here
It’s time to celebrate
‘Cause you make a better world, year after year
Soon you’ll be on your way
Spreading joy everywhere
There’s no one like you
Santa you are the one

Thank you Santa, thank you (You are the one)
Don’t go Santa, don’t go (You are the one)
Thank you Santa, thank you (You are the one)
Don’t go santa, don’t go (You are the one)

I hope you enjoy this song
It’s a gift from everyone
Thank you for all that you have done

Christmas is finally here
It’s time to celebrate
‘Cause you make a better world, year after year
Soon you’ll be on your way
Spreading joy everywhere
There’s no one like you
Santa you are the one

You are the one
Santa, you are the one
You are the one
Santa, you are the one

You are the one
I said, you are the one

————

Credit: SMTOWN @ YOUTUBE
Lyrics upload by Jee @sup3rjunior.wordpress.com
Posted by Eternal Snow @shinningsuju.wordpress.com
About these ads

17 thoughts on “[MV+Lyrics] Santa U Are The One – Super Junior with SM Town

  1. Gaada yg salah kok english mereka,memang ada bbrp kata dalam bahasa inggris yg pengucapan nya suka gajelas,dari yg biasanya. Mungkin mereka ngikutin english nya orang mana gitu. Btw kenapa admin nulisnya ‘engrish’ bukan ‘english’ ?

  2. @changmi, hehehehe… yah mungkin jg begitu, tp klo sy yg denger jdnya Ear.. kecuali kyuhyun sm henry… xD yg ‘engrish’ itu cm plesetan kok… kekeke… jgn trlalu serius nanggepinya ya… mianhae klo ad kata2 yg nyinggung… :)

  3. Gak papa kok adminku sayang ><
    Tapi beneran deh orang bule asli emang ngomong nya suka kayak gitu,apalagi yg bukan orang america. Kalo henry sama kyu english nya emang american banget,jadi nyatol di kuping.

  4. @changmi, ahaha… iya gpp, emg oppa kt englishx rada krg tp mrk ckp bgus kok d lagu ini meski lucu aja dengernya, klo henry mah udh pasti lancar, klo kyu kan emg bisa ngomong bahasa asing meski sbnrx g tw artinya… ahahaha… xD

  5. klo ditanya artinya pda tw gk ya???? Jgn2 kyk Eunhyuk oppa wktu perfection (bagian rap) di tanya artinya di jawab 1 kata “Molla.”

  6. kirain adminnya yang salah nulis lirik “year” soalnya kedengaran “ear” gak taunya oppa oppa super junior yang english nya buruk ya ampun tapi tetep bangga lah sama suara mereka apalagi lagunya

Leave a Comment

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s